SAMSUN / BAFRA - 30 Ağustos İlkokulu

Nis

"ÇOK ÖNEMLİYİZ" eTWİNNİNG PROJESİ "HAREKETTE ÖNEM VAR 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK ÇUCUK BAYRAMI ETKİNLİĞİ

DEZ AVANTAJLI ÖĞRENCİLERİMİZLE BİRLİKTE YİNE BİR KALİTELİ ZAMAN ETKİNLİĞİ İLE ÇOCUKLARIMIZ BİRLİKTE EĞLENDİLER.

Nis

ÇOK ÖNEMLİYİZ eTwinning Projesi "BİZ DE SENİNLEYİZ" NİSAN AYI DEZ AVANTAJLI ÖĞRENCİLER KONULU ROPRTAJ ETKİNLİĞİ

DEZ AVANTAJLI BİR ÖĞRENCİMİZİN DEZ AVANTAJLI ÖĞRENCİLERLE İLGİLİ YAPTIĞI RÖPORTAJ.

Nis

ÇOK ÖNEMLİYİZ eTwinning Projesi NİSAN AYI SAHNE SİZİN ÇOCUK HAKLARI SÖZLEŞME MADDELERİ SESLENDİRME ETKİNLİĞİ

Nis

ÖĞRENCİLERİMİZ BULUTLARA BAKARAK HAYAL EDER VE OLMASI İSTEDİĞİ ŞEKLE BENZETEREK DEFTERİNE ÇİZER.

23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI

KELOĞLAN TİYATROSU

Mrt

18 Mart Çanakkale Şehitleri Anma Günü münasebetiyle Okulumuzun "Çok Önemliyiz" projesi kapsamında "Değerlerlerimiz" olan şehitlerimizi Türkiye Gaziler ve Şehit Aileleri Vakfı Bafra /SAMSUN şubesini ziyaret ederek şehit yakınlarıyla andık. Allah mekanlarını Cennet eylesin. Şehitlerimiz En Büyük Değerlerimiz. Vakıf Başkanı Mümine Ersin(Şehit Eşi),, üyeler Sebahat tin Koçak (Şehit Oğlu), İzzettin Uçar (Şehit Babası), Muharrem Kalkan (Şehit Ağabeyi)'a okulumuz adına teşekkür ediyoruz.

12 MART İSTİKLAL MARŞININ KABULÜ VE M.AKİF ERSOY'U ANMA GÜNÜ

Aile Okul Eğitimi Sertifika Programı

BAFRA ŞEHİT AİLELERİ VE GAZİLER DAYANIŞMA DERNEĞİNDEN OKULUMUZA ZİYARET

Kukla ve Karagöz Günleri tiyatro oyunu gösterisi

Ara

3 Aralık Dünya Engelliler Gününde okulumuz öğrencileri tarafından farkındalık oluşturuldu.

Velilerimize yönelik seminer çalışmamız

Afete Hazırlık Eğitimi