SAMSUN / BAFRA - 30 Ağustos İlkokulu

30 Ağustos İlkokulu

Hacinabi Mahallesi Kutlu Sokak No1
Vizyon
Gelişen ve değişen dünya şartlarına ezberci, basmakalıp bir eğitimle değil, öğrencinin incelediği, araştırdığı, uyguladığı, sorguladığı, çağdaş bir eğitimle 21. Yüzyıla güzel ülkemizi her yönüyle hak ettiği ve layık olduğu seviyeye çıkarmaktır.
Misyon
Bütün öğrencilerin öğrenmelerini sağlamak,onların bilgili,becerili kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak ve onlara 21.yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırmak için varız.
Başarılar
Okulumuz Samsun il Genelinde Oyun Zamanı Projesi Kapsamında En Güzel Bahçem Ödülünü Almıştır. Okulumuz Beyaz Bayrak Sahibi´dir.Okulum Temiz Belgesine Sahiptir.Beslenme Dostu Projesi Belgesine sahiptir.
Saatler
ANA SINIFI Sabah Grubu 07:30 / 12:30 Öğlen Grubu 12:45 / 17:45 1-4 SINIFLAR 08:30 - 14:00
Samsun / Bafra Merkez
İl:52 km / İlçe : 0 km